Παραγγελία & Αποστολή

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας, θα σταλεί ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και τα στοιχεία της παραγγελίας.

Οι τιμές είναι σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ (Φόρο Προστιθέμενης Αξίας). Τα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας δεν είναι δεσμευμένα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ 
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Elta Courier για Ελλάδα και Κύπρο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Για ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές ή νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί κατά 24 ή 48 ώρες.

Το κόστος αποστολής είναι 5€. Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 8€ και η αποστολή γίνεται εντός 10-15 ημερών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Η εταιρεία θα σας επιστρέψει τα χρήματα της αρχικής σας αγοράς. Οι επιστροφές χρημάτων θα πιστωθούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε προϊόντα προσφοράς. Επικοινωνήστε με την σελίδα στο email info@kissofmoon.gr με τον κωδικό παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής-επιστροφής είναι ευθύνη του πελάτη. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα. Δεν δεχόμαστε επιστροφές εάν τα προϊόντα είναι κατεστραμμένα ή λερωμένα. Τα μαγιό πρέπει να δοκιμάζονται πάνω από τα εσώρουχά σας.

Δεν γίνονται αλλαγές και επιστροφές χρημάτων στα μαγιό προσφοράς.

 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Αλλαγές στην παραγγελία σας μπορούν να γίνουν από εσάς σε οποιοδήποτε σημείο, εφόσον βρίσκεστε στην διαδικασία παραγγελίας.
Μετά την υποβολή και πληρωμή της, δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε αυτήν.
Σε κάθε περίπτωση, αν επιθυμείτε την ακύρωση ή τροποποίηση της παραγγελίας σας, μετά την υποβολή της και πριν την παράδοση των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kissofmoon.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας  οποιαδήποτε στιγμή πριν από την αποστολή, χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως μέσω e-mail info@kissofmoon.gr.